Despre noi

Suntem o echipă veselă, creativă şi liberă în exprimare, care nu şi-a uitat copilăria, dorințele, visele şi care adoră să se joace cu copiii. Ne place să descoperim lumea prin ochii inocenţei.

Ştim că cea mai scurtă perioadă din viață este copilăria şi dorim să le oferim copiilor cele mai frumoase amintiri pentru când vor fi adulți. Îi ajutăm să-şi descopere talentul, îi încurajăm să-şi susţină ideile, să se exprime liber, să lupte pentru credințele lor. Dar, cel mai important, îi încurajăm să gândească cu mintea lor!

Ne-am înființat în anul 2012, cu dorința de a-i face curioși pe copii și de a-i încuraja să-și pună permanent întrebări despre tot ce există și ce nu există. Întrebarea fundamentală a noastră este DE CE? De ce “da”, de ce “nu” . Este întrebarea care ne ghidează şi ne aduce cunoaştere.

Ştim că joaca trebuie să fie principala preocupare a unui copil. Prin joc, copiii învață să fie generoși, își dezvoltă spiritul de echipă, atenția distributivă și realizează cu ușurință conexiuni. Însă cel mai important lucru este că prin joacă şi stimulându-le curiozitatea, copiii învață o mulțime de lucruri.

La activitățile din club învățăm toleranța, empatia, să ne exprimăm corect, spunem poveşti, ascultăm păreri, învățăm să ne susținem ideile. Apreciem artele şi ştiințele exacte pentru că ele sunt mereu împreună, niciodată separate.

Cursurile organizate de noi oferă copiilor libertate de gândire și exprimare, îi face curioși să descopere lucuri noi. La rândul nostru, suntem bucuroși că putem descoperi, în fiecare zi, o lume a bucuriei, a râsului inocent, universul ludic al copilăriei.


Ești interesat să-ți înscrii copilul la unul dintre atelierele noastre?

Contactează-ne !